Pilule marire penis
Aparate marire penis
Pompe marire penis
Creme marire penis

Metode de marire a penisului

Cum pot plasa o comanda?

Comenzile se pot plasa atat online, urmand pasii indicati, cat si telefonic la numarul 0332.413.451 sau prin e-mail la adresa comanda@promen.ro. Pentru plasarea unei comenzi online nu este necesar sa va creati cont, operatiunea fiind astfel foarte simpla.

In cat timp ajung produsele comandate?

Produsele comandate ajung la adresa specificata prin curierat rapid in 24 ore in orasele mari si 48 ore in orasele mici, pretul expedierii fiind de 14 lei. Prin Posta Romana produsele ajung la oficiul postal de care apartine adresa furnizata, in 3-4 zile lucratoare, taxele postale fiind de 19 lei.
Produsele se expediaza numai dupa confirmarea telefonica. In acest sens veti fi contactat de unul din operatorii nostri, pentru verificarea datelor si validarea comenzii.

Cum pot obtine informatii in plus despre un produs?

Daca intampinati probleme, sau aveti nelamuriri sau intrebari, va rugam sa ne contactati telefonic, pe adresa de e-mail sau direct, apeland unul din operatorii aflati online, in meniul contacte.

Cum platesc produsele comandate?

Plata se face ramburs in momentul ridicarii coletului de la curier sau posta.

Am o intrebare la care nu am gasit raspuns aici. Cum fac?

Oferim asistenta online sau telefonic si raspunsuri la intrebarile dumneavoastra in cel mai scurt timp si prin e-mail. Operatorii nostri va stau la dispozitie de luni pana vineri intre orele 8-20 si si sambata intre orele 9-13.